Cum comand

PROCESUL DE COMANDĂ EXPLICAT:


1. Totul începe prin selectarea produselor și a opțiunilor disponibile urmând sa fie  ADĂUGATE ÎN COȘ.


2. În colțul din dreapta sus al site-ului se află cu mov simbolul  care vă afișează numărul produselor adăugate. Apăsând pe simbolul de cumpăraturi  vă va apărea lista produselor selectate sub care se va afla butonul FINALIZEAZĂ COMANDA.


3. În ecranul următor aveți oțiunea de a vă crea un CONT NOU (astfel se memorează datele dumneavoastră de livrare) sau COMANDĂ FĂRĂ CONT. Vă recomandăm crearea unui cont pentru a vă păstra datele de livrare și astfel ușurând procesul de comandă și pentru a economisi timp. 


4.  Vă oferim oportunitatea de a alege adresa deja folosită (în cazul în care v-ați făcut un cont de utilizator pe site-ul Nicometaltub.ro) sau să introduceți o adresă nouă (fiind nevoie ca la fiecare comandă plasată se reintroduceți datele dumneavoastră de livrare).


5. Selectând metoda de plată (opțiunile de plată fiind: PLĂȚIONLINE MASTERCARD / VISA / Tranferbancar / Plata la Livrare) vă apropiați de ultimul pas al plasării comenzii dumneavoastră. Termenii și condițiile trebuie să fie reciproc înțeleși și acceptați pentru a putea CONTINUA

Întodeauna ne-ar plăcea să ne precizați specificațiile pe care le doriți referitor la materialele și la comanda dumneavoastră înaintre de a plasa comanda în secțiunea de comentarii.6. Acest ultim pas vă prezintă din nou toate produsele pe care doriți să le achiziționați, cantitățile pe care le-ați solicitat și prețurile (cu TVA). În momentul în care ați apăsat butonul CONFIRM ORDER ați dat drumul procesului de pregătire pentru livrare.7.
 Odată ajunsă comanda la dumneavoastră vă dorim mult spor în toate activitățile întreprinse. 


MODALITĂȚI DE PLATĂ

Vă punem la dispoziție metode prin care puteți achiziționa produsele noastre:

1. Prin ramburs - la livrarea coletelor prin FanCurier.

Plata produselor comandate se poate efectua la livrarea produselor, adică plătești direct agentului curier la preluarea coletului. 

Plata se realizează prin serviciul CONT COLECTOR care se taxează cu 5 lei/ factură + TVA.

2. Online cu card bancar - folosind pașii din site care vă vor duce către aplicația securizată de PlățiOnline (un sistem sigur si fară comisioane);

3. Prin transfer bancar - se poate realiza prin ordin de plată sau cu aplicația de online banking. Pentru plațile în avans trebuie să faceți dovada prin trimiterea unui mail pe adresa noastră office@nicometaltub.ro . Livrarea se va face dupa ce produsele au fost achitate integral.

4. Plata la sediu doar de catre persoane juridice - fară să depășească valoarea de 5000 lei.


METODE DE LIVRARE:

1. Prin curierat rapid FanCourier pentru comenzile care conțin fitinguri, robinete și accesorii.

Livrarea se va face în 48 de ore din momentul în care ați efectuat comanda. Costul transportului se va adăuga automat la comanda ta. Livrarea se va face astfel "door to door", oferind o serie de avantaje precum: siguranță, comoditate și rapiditate. 

Pentru livrări colete cu greutatea mai mică de un kilogram, prețul fix este 16,01 lei/kg + TVA.

Pentru fiecare kg în plus al coletului se va taxa suplimentar 1,31 lei/kg + TVA.

Greutatea fiecărui colet în parte nu va depăși maxim 40 kg și dimensiunile următoare: lungime 60 cm/ lățime 50 cm/ înălțime 30 cm.

Pentru livrări de curierat ce nu se încadrează în aceste condiții veți fi contactat de un reprezentant Nico Metal Tub.


2. Ridicarea de la sediul nostru din strada Rudeni nr 2, Chitila, Ilfov pentru produsele grele și voluminoase precum țevile. După plasarea comenzii o sa fiți contactat de un reprezentant Nico Metal Tub.


3. Transport prin flota propie. După plasarea comenzii o sa fiți contactat de un reprezentant Nico Metal Tub.

Transportul materialelor în zona București - Ilfov este GRATUIT pentru comenzi a căror greutate depășește 3 tone.


0722.679.839