Servicii

SERVICII OFERITE

transport
TRANSPORT

Punem la dispoziția clienților noștri serviciul de livrare marfă. Prețul acestui serviciu se stabileste în funcție de valoarea totală a mărfurilor achiziționate, distanța parcursă și tipul produselor livrate. 
Livrările cu autocamioanele noastre se fac de Luni până Vineri între orele 08:00 - 16:00. Pentru livrări în afara orelor de program se va discuta cu agentul de vânzari. 
Pentru adresele de livrare aflate în zone cu taxa suplimentară solicitată de către Primării, clientul va suporta această taxa.

NOU! 

Am lansat si serviciul de transport paletizat prin PALLEX Romania pentru comenzile din gama noastra de fittinguri sudabile, fittinguri fonta sau robinete. Asta pentru ca ne dorim ca marfa sa ajunga la clientii nostri pe maini bune si la costuri cat mai avantajoase! Pentru a beneficia de acest serviciu ne puteti contacta in urma unei comenzi pe vanzari@nicometaltub.ro ori la oricare din numerele de telefon puse la dispozitie de noi aici https://www.nicometaltub.ro/contact . Colegii nostri va pot ajuta cu o estimare a transportului in functie de greutatea paletului si de adresa de livrare. 

De asemenea, pentru mai multe informatii despre transportul de marfa paletizata, puteti accesa www.pallex.ro . transport
DEBITARE

Putem debita produsele comandate în funcție de cerințele dvs. 
Folosind serviciul de debitare aveți garanția că pierderile de material sunt minime și costurile dvs. sunt optimizate. 
Executăm debitare la lungime a țevilor cu mașini de tăiat cu discuri. 
Vă rugăm să menționați pe comandă dorința de a beneficia de acest serviciu.


transport
ASISTENȚĂ TEHNICĂ

Consilierii noștri vă stau la dispoziție pentru a vă oferi în timp util informații de specialitate despre produse și sfaturi pentru proiectele dvs. 
Personalul companiei noastre are experiență de peste 30 de ani în domeniul produselor metalurgice și poate răspunde oricăror probleme ridicate de către dvs. 
Vă putem răspunde la orice întrebare de Luni-Vineri între orele 8:00–16:00.


transport
COMENZI SPECIALE

Pentru produse cu dimensiuni speciale ori calități speciale puteți solicita o ofertă personalizată la adresa de e-mail office@nicometaltub.ro ori la nr. de telefon 0727341811. De asemenea, puteți completa în site formularul de contact și un reprezentant NICO METAL TUB vă va contacta în cel mai scurt timp posibil.


transport
RETUR MARFA

Va punem la dispozitie serviciul retur marfa, de care puteti beneficia daca veti completa cererea de retur ce poate fi descarcata mai jos si o trimiteti la adresa office@nicometaltub.ro . Totodata trebuie indeplinite urmatoarele conditii:

  • Sa prezentati obligatoriu chitanta ori factura fiscala cu care ati achitat produsul;
  • Puteti returna produsele cumparate online in maxim 14 zile, conform legislatiei europene. Produsele achizitionate direct din depozitul nostru pot fi returnate in maxim 30 de zile;
  • Returul este posibil numai daca clientul aduce marfa la depozitul nostru si prezinta in original documentul fiscal de achizitie si documentele tehnice cu care aceasta a fost insotita.;
  • Returul nu se poate realiza daca marfa a suferit modificari prin debitare, procesare etc.;
  • Produsele returnate nu trebuie sa aiba urme de uzura, interventie in service, matuire, rugina, deteriorari mecanice etc.;
  • Produsele trebuie returnate impreuna cu documentatia tehnica cu care au fost insotite la vanzare.
  • In cazul in care au fost achizitionate mai multe produse identice, un singur produs desigilat se accepta ca retur, restul cantitatii trebuie sa fie sigilata;
  • Produsele care nu sunt insotite de accesoriile originale, nu sunt acceptate la retur;
  • Returul nu este posibil daca marfa provine din lichidari/soldari stocuri marfuri si/sau vanzari speciale si/sau comenzi speciale si/sau productie speciala si/sau alte cazuri similare
  • Prin solicitarea returului, clientul declara ca a luat la cunostinta conditiile impuse de NICO METAL TUB si este de acord in totalitate.
Download Formular

0722.679.839