Termeni si Conditii

Termeni si conditii

Te rugam sa citesti cu atentie conditiile noastre comerciale inainte de a face o comanda. Folosirea website-ului www.nicometaltub.ro si plasarea unei comenzi on-line reprezinta acceptul tau privind conditiile prezentate in randurile de mai jos.

INFORMATII GENERALE:

www.nicometaltub.ro reprezinta magazinul online al societatii comerciale S.C. NICO METAL TUB S.R.L, organizata in baza legii romane cu sediul la BUCURESTI, Strada Mos Ion Roata, nr. 25, sector 3, cod de identificare fiscala: RO18047332, inregistrata la registrul comertului cu numarul J40/17456/2005.

SECURITATEA DATELOR

Datele dumneavoastra personale vor putea fi utilizate de catre SC NICO METAL TUB SRL pentru confirmarea comenzilor, informarea prin e-mail, posta sau alte mijloace de comunicare despre oferte, promotii, listare de portofoliu de produse, realizarea de rapoarte statistice etc. Datele dumneavoastra personale ce vor fi prelucrate de SC NICO METAL TUB SRL sunt: nume si prenume, adresa, telefon/fax, data si locul nasterii, sex, e-mail.

Accesarea, vizualizarea si utilizarea site-ului companiei noastre constituie acordul utilizatorului cu prezentul document “Termeni si conditii” si il oblige pe acesta la respectarea lor.

Informatiile furnizate de utilizator cand se inregistreaza pe site trebuie sa fie corecte.

Prin accesarea contului si utilizarea parolei personale, utilizatorul este responsabil pentru toate actiunile care decurg din folosirea acestora, inclusiv privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

Prin completarea formularului disponibil pe site-ul www.nicometaltub.ro si bifarea casutei “Sunt de acord cu termenii si conditiile mentionate de catre SC NICO METAL TUB SRL”, utilizatorul isi exprima consimtamantul expres ca datele sale personale sa fie pastrate si prelucrate de societatea SC NICO METAL TUB SRL.

Utilizatorii se pot dezabona de la primirea oricaror informatii transmise de SC NICO METAL TUB SRL, cand nu mai doresc prelucrarea datelor cu caracter personal, prin bifarea optiunii “Dezabonare”.

RECEPTIONAREA MARFII (LIVRARE)

Livrarea se face in maxim 48 de ore de la data confirmarii comenzii. NICO METAL TUB isi rezerva dreptul de a efectua confirmarea comenzilor inainte de onorarea acestora. In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, el va fi contactat telefonic de catre firma de curierat ori de catre soferul companiei noastre care ii livreaza produsele.

Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna. Factura constituie contractul de vanzare/cumparare conform legislatiei romane in vigoare. Clientul isi exprima acordul explicit la semnarea facturii cu privire la faptul ca a primit produsul (produsele) si sunt conform cu comanda si nevoile acestuia.

NICO MERAL TUB isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de noi care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti.

Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de NICO METAL TUB fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de NICO METAL TUB de la acest client.


MODALITĂŢI DE PLATĂ

NICO METAL TUB iti pune la dispoziţie trei metode prin care iti poti cumpara produsele noastre:

1. PRIN RAMBURS (numai pentru fitinguri, accesorii si robinete)

Plata produselor comandate se poate efectua la livrarea produselor (ramburs FANCurier), adică platesti direct agentului curier la preluarea coletului.

2. ONLINE PRIN CARD DE CREDIT

Puteti plati direct pe magazinul online NICO METAL TUB doar utilizand cardul vostru de credit.

3. PRIN TRANSFER BANCAR

Se poate realiza prin ordin de plata sau prin online banking.

Pentru platile in avans (card de credit, online banking, ordin de plata) trebuie sa faceti dovada acestora prin trimiterea documentelor aferente la adresa office@nicometaltub.ro Produsele comandate trebuie achitate integral, altfel livrarea acestora catre dumneavoastra nu se va efectua.

4..PLATA LA SEDIU

Platile se pot efectua si la sediul nostru daca sunt achitate integral si nu depasesc 5000 lei.

PRODUSELE NICO METAL TUB

Compania noastra isi rezerva dreptul de a livra produsele in limita stocului disponibil. Imaginile publicate pe site sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imaginile prezentate (pot fi mici diferente privitoare la culoare, aspect). Nu oferim nici o garantie, in afara de cele prevazute de legislaţia in vigoare, in ceea ce priveste informatia, corectitudinea descrierilor, actualizarea conţinutului, produsele de pe site precum şi potrivirea lor pentru un anumit scop. Preţurile produselor nu includ taxele de livrare.

Documentatia tehnica si certificatele de calitate si garantie a produselor prezentate pe site se vor inmana clientului la momentul achizitionarii produselor si numai la solicitarea in prealabil a acestora.

In cazul in care produsele prezentate pe site fac parte din promotii sau oferte, utilizatorul trebuie sa tina cont de urmatoarele:

 • potrivit legislatiei romane promotiile sunt valabile pentru perioade limitate de timp, perioade ce vor fi specificate pe site;

 • produsele promotionale vor fi vandute numai in limita stocurilor disponibile.

SC NICO METAL TUB SRL isi rezerva dreptul de a modifica orice componenta a site-ului, fara a comunica acest fapt utilizatorilor site-ului.

VALABILITATEA PRETURILOR SI A OFERTELOR PROMOTIONALE

NICO METAL TUB isi rezerva dreptul de a modifica tarifele practicate pentru produsele si/sau serviciile disponibile pe site fara notificarea in prealabil a clientului.

Pretul de achizitie al produselor si serviciilor este cel din momentul emiterii comenzii, in limita stocului disponibil.

Pretul de achizitie al produselor si serviciilor promotionale este cel din momentul emiterii comenzii, in limita stocului disponibil si/sau al perioadei promotionale, in cazul in care aceasta este definita. Pretul de achizitie al produselor sau serviciilor dintr-o comanda emisa nu se poate modifica la un moment ulterior emiterii acesteia decat cu acordul partilor. Pretul de achizitie al produselor si/sau serviciilor dintr-un contract onorat nu se poate modifica.

Clientul poate renunta la produsele si serviciile achizitionate prin comanda, numai in perioada de timp cuprinsa intre emiterea comenzii si transformarea acesteia in contract, doar in cazul in care metoda de plata aleasa de acesta este ramburs. Clientul poate renunta la produsele si/sau serviciile achizitionate prin contract, in conformitate cu dispozitiile legislatiei in vigoare.

DREPTUL DE RETURNARE A MARFII

Produsele achiziționate la distanță se pot returna conform O.U.G. 34/2014: consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantul că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile de la primirea produsului sau, în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, în termen de 14 zile de la denunțarea contractului. Se recomandă utilizarea aceluiași serviciu de transport utilizat pentru recepționarea produselor

Nicometaltub.ro va înapoia contravaloarea comenzii în cel mai scurt timp posibil, dar nu mai târziu de 14 zile de la primirea produsului returnat. Suma înapoiată cât și condițiile de returnare nu includ cheltuielile de transport.

Definiția contractului de vânzare (art. 2, 5.): orice contract în temeiul căruia profesionistul (NICO METAL TUB ) transferă sau se angajează să transfere proprietatea asupra unor produse către consumator, iar consumatorul plătește sau se angajează să plătească prețul acestora, inclusiv orice contract care are drept obiect atât produse, cât și servicii.Singurele costuri care pot cadea în sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor" conf. O.G. 130/2000, pentru persoanele fizice ce achizitionează produse din siteuri, folosind tehnicile de comunicare la distanţă, aplicându-se definiţiile cuprinse în O.G. 130/2000 art. 2 lit.e.

Returul trebuie solicitat telefonic printr-un apel la numarul 0727.341.811 sau printr-un mail la adresa returnare@nicometaltub.ro deoarece clientul trebuie sa notifice NICO METAL TUB intentia de a returna produsele achiziţionate prin orice mijloc comunicare conform art.13.a.4 si art.13.a.5. Produsele comandate online trebuie returnate in maxim 14 zile de la data primirii produselor, in caz contrar NICO METAL TUB va considera cererea invalida/nefondata.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Returul se face prin Curier Rapid ori mijloace proprii de transport. NICO METAL TUB are dreptul la revendicarea restituirii pagubelor provenite din folosirea necorespunzatoare a produselor. Nu aveti posibilitatea de a schimba produsul personal din motive care nu sunt in responsabilitatea SC NICO METAL TUB SRL.

Menţionăm ca produsele vor fi înlocuite în limita stocului disponibil. Produsele returnate vor fi acceptate doar dacă au eticheta intactă, factura în original si nu prezintă de folosinta, uzura, interventie in service, matuire, rugina, deteriorari mecanice etc. Exceptie fac doar produsele care prezintă defecte de fabricaţie. In cazul in care Clientul care returnat un produs in conformitate cu prevederile art 13.1.4, iar NICO METAL TUB nu dispune de un produs identic pentru inlocuire, acesta va oferi clientului contravaloarea produsului.

Una din principalele preocupari ale echipei NICO METAL TUB este verificarea permanenta a calitatii produselor care sunt date spre vanzare, in acest sens garantandu-ti ca ele vor fi in stare perfecta la momentul livrarii. In caz contrar, ne vom asuma răspunderea, iar produsul va fi inlocuit cu unul identic, NICO METAL TUB suportand costul transportului, atat tur cat si retur. Insa, daca vei solicita alta dimensiune, calitate sau un produs cu specificatii diferite sau vei dori restituirea contravalorii produsului, taxele de transport si returnare catre adresa noastra vor fi suportate de tine.

RETUR MARFĂ

Vă punem la dispoziție serviciul retur marfă, de care puteți beneficia dacă veți completa cererea de retur ce poate fi descărcată mai jos și o trimiteți la adresa vanzari@nicometaltub.ro . Totodată trebuie indeplinite următoarele condiții:

 • Să prezentați obligatoriu chitanța ori factura fiscală cu care ați achitat produsul;

 • Puteți returna produsele cumpărate online în maxim 14 zile, conform legislației europene. Produsele achiziționate direct din depozitul nostru pot fi returnate în maxim 30 de zile;

 • Returul este posibil numai dacă clientul aduce marfa la depozitul nostru și prezintă în original documentul fiscal de achiziție și documentele tehnice cu care aceasta a fost însoțită;

 • Returul nu se poate realiza dacă marfa a suferit modificări prin debitare, procesare etc.;

 • Produsele returnate nu trebuie să aibă urme de uzură, intervenție în service, matuire, rugină, deteriorări mecanice, etc.;

 • Produsele trebuie returnate împreună cu documentația tehnică cu care au fost însoțite la vânzare;

 • În cazul în care au fost achiziționate mai multe produse identice, un singur produs desigilat se acceptă ca retur, restul cantității trebuie să fie sigilată;

 • Produsele care nu sunt însotite de accesoriile originale, nu sunt acceptate la retur;

 • Returul nu este posibil dacă marfa provine din lichidări/soldări stocuri mărfuri și/sau vânzari speciale și/sau comenzi speciale și/sau producție specială și/sau alte cazuri similare;

 • Prin solicitarea returului, clientul declară că a luat la cunoștință condițiile impuse de NICO METAL TUB și este de acord în totalitate.

Detalii despre magazinul nostru de de tevi, robineti, fittinguri și accesorii de prindere. Comandă online și ai transportul gratuit!

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, in termen de 14 zile de la cererea de retur. Se recomanda utlizarea aceluiasi serviciu de transport utilizat pentru receptionarea produselor. 
NICO METAL TUB SRL va inapoia contravaloarea comenzii in cel mai scurt timp posibil de la primirea produsului returnat. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport daca livrarea s-a facut prin alte metode decat cea standard oferita de NICO METAL TUB SRL.

In momentul anularii unei comenzi achitate cu card online, se trimite automat email de anulare plata catre procesatorul platii, iar banii se vor vedea in cont in aproximativ 3 zile.
In cazul in care o comanda anulata a fost achitata prin ordin de plata la solicitarea clientului banii vor fi returnati in contul acestuia tot prin transfer bancar in decurs de 48 ore.

Rambursarea sumelor se va face folosind aceleasi modalitati de plata rezonabil aplicabile (in cazul platii numerar la livrare, rambursarea se va face prin transfer in cont bancar transmis neechivoc de consumator). Indeplinirea obligatiei de rambursare se face face in termen de 2 zile lucratoare de la receptionarea produselor. 

In conditiile in care produsul livrat nu corespunde specificatiilor din site, produsul este deteriorat ori produsul este  livrat gresit (in cazul in care s-a livrat alt produs decat cel comandat) costurile de retur cad in sarcina SC NICO METAL TUB SRL.

LIVRARE :

 • CURIERAT RAPID - 48 ORE BUCURESTI/ILFOV 
                               - 72 ORE PROVINCIE
 • NICO METAL TUB -  aprox 48 ORE 

 

Download Formular