Despre Noi

NICO METAL TUB este o companie cu capital integral românesc care distribuie și comercializează țevi laminate, sudate și zincate precum și accesoriile aferente acestora (fitinguri, robinete, sisteme de prindere și ansamblare).


Compania noastră a fost înființată în anul 2005 devenind un jucător important pe piața de produse metalurgice din România. Cifra de afaceri a atins peste 2,5 milioane EUR/an și suntem într-o continuă expansiune, dorind permanent să ne diversificăm portofoliul de clienți.

Sperăm ca prin activitatea societății noastre si prin garanția tradiției profesionale, constant însoțită de ultimele cerințe privind calitatea conform ISO 9001:2008, vom oferi servicii competitive, moderne și calitative.

Dorim să impunem prin activitatea noastră noi standarde de calitate și eficiență având ca obiectiv găsirea celei mai bune metode de a satisface cerințele și asteptările clienților.

NICO METAL TUB a implementat cu succes și aplică Sistemul Managementului Calității ISO 9001:2008. Astfel, oferim clienților garanția calității produselor și a serviciilor noastre la standarde europene.

MISIUNE:

Misiunea SC NICO METAL TUB SRL este să devenim cei mai buni în ochii clientilor, a stakeholderilor și a angajaților noștri prin îmbunătățirea constantă a calității pentru produsele și serviciile oferite.

SLOGAN:

TRADIȚIE. PERFORMANȚĂ. CALITATE.

VALORI:

·         Prețuri competitive

·         Produse de calitate

·         Integritate corporativă

·         Diversitate

·         Colaborare și angajament

·         Pasiune și dedicare

CE VĂ OFERIM:

·         Peste 800 de tone de materiale din stoc

·         Posibilitate de transport special

·         Livrare rapidă 

·         Peste 10 ani de experiență

·         Consiliere și asistență tehnică

·         Comenzi de produse speciale

DOTĂRI & LOGISTICĂ:

·         Spațiu de depozitare deschis de peste 5000 mp

·         Spații de depozitare închise de 1000 mp

·         Pod rulant de 8,5 tone

·         Mijloace de transport

0722.679.839