Teava rotunda din otel

Showing 1 to 40 of 40 (1 Pages)

Țeava metalică rotundă pentru solar de diferite dimensiuni

Țeava este un tub gol la interior cu secțiune transversală rotundă pentru transportul de produse precum: fluide, gaz, granule, pulbere și multe altele. Cuvântul „țeavă” se distinge de cuvântul „tub” și este folosit în contextul produselor tubulare utilizate în mod curent pentru sistemele de conducte și țevi. Cel mai utilizat tip de țeavă este cel fabricat din oțel carbon și este executat în funcție de diferite standarde ASTM și europene. Țeava rotundă din oțel carbon este o țeavă rezistentă, ductilă, sudabilă, prelucrabilă și durabilă și este de obicei mai ieftină decât țevile din alte materiale. Țeava poate fi folosită și pentru canalizare.

Nico Metal Tub are o gamă vastă de produse, printre acestea numărându-se țevile de instalații pentru solarii, acestea fiind zincate și cu o grosime mult mai mare, având avantajul de a fi foarte rezistente. Beneficiile lor sunt numeroase, printre ele trebuind să fie menționate și:

  • Durabilitatea crescută (factori externi / interni);
  • Costuri mai mici, resimțite în timp (investie de viitor);
  • Structura solidă;
  • Nu necesită o atenție deosebită sau o mentenantă constantă.

Se mai fabrică și țevi rotunde din materiale precum metale și aliaje de cupru, plumb, nichel, alamă, aluminiu și diferite oțeluri inoxidabile. Aceste materiale sunt relativ scumpe și sunt selectate datorită rezistenței lor la coroziune în timpul proceselor chimice, datorită transferului bun la căldură sau pentru rezistența lor la tracțiune la temperaturi ridicate.

De ce să alegeți țevile metalice rotunde de la Nico Metal Tub?

Întrucât țevile din oțel carbon întrunesc cerințele de presiune, temperatură, rezistență la coroziune și igienă, ele reprezintă o alegere optimă.

Aici veți găsi țevi negre (din oțel) sudabile, țevi trase laminate și țevi zincate de dimensiuni variate pentru diferitele tipuri de instalații și transporturi de diverse fluide.

Așadar, dacă sunteți în căutarea unor produse de calitate, care să îndeplinească standardele tehnice de rezistență și de eficacitate, pe site-ul Nico Metal Tub veți descoperi o gamă largă de țevi pentru instalații, din care le puteți alege pe cele potrivite pentru nevoile dumneavoastră!

Indiferent dacă este vorba despre înlocuirea sistemului de canalizare sau de alimentarea cu gaze, ori de instalarea acestora pentru prima dată pentru o locuință nouă, produsele pe care le veți folosi trebuie să fie cele mai bune. În acest sens, puteți apela la specialiștii noștri, care va stau la dispoziție pentru a va oferi asistența tehnică necesară.

De asemenea, țevile regăsite pe acest site au și aplicații industriale, având specificațiile tehnice potrivite pentru a fi utilizate atât în spații personale, cât și industriale sau comerciale.

Alegând produsele din selecția Nico Metal Tub, aveți garanția unei instalații trainice și a unei locuințe, ori al unui spațiu de lucru, dotate corespunzător, care vă asigură atât un grad sporit de confort, cât și de siguranță.

Cel mai bun raport calitate-preț pentru țevile metalice de oțel și accesoriile lor aferente

Opinia dumneavoastră contează foarte mult, de aceea, prețurile pentru produsele disponibile pe site sunt raportate direct la caracteristicile țevilor pentru instalații.

În plus, varietatea modelelor vă garantează faptul că veți găsi exact ceea ce căutați, fie că aveți nevoie de țevi de mărimi diferite, pentru diverse îmbunătățiri ale instalațiilor, fie că este vorba despre locuința personală sau de afacerea dumneavoastră. De asemenea, trebuie să știți că oferim oferte pentru produse personalizate, capabile să se adapteze perfect în funcție de dimensiunile și de volumul pentru care vă sunt necesare!

0722.679.839