Robinete instalatii

Showing 1 to 50 of 85 (2 Pages)

Oferim o gamă largă de robineți industriali folosiți pentru instalațiile de încălzire, pentru apă caldă și apă rece, abur, GPL și soluții chimice.

Filtrul de impuritati de tip Y este folosit la transportul lichidelor nepericuloase. Este montat de obicei la inceputul unui sistem de transport apa, montat prin intermediul flanselor integrate. Filtrul de tip Y prezinta o incapere cu un filtru din plasa metalica ce are rolul de a capta bucatile de impuritati mai mari decat ochiurile plasei metalice care de-altfel s-ar fi depus pe teava si ar fi redus fluxul si presiunea. Se monteaza cu incaperea filtrului in jos, intr-un sistem orizontal de tevi. Spatiul extins de filtrare asigura o durata de viata mai mare a filtrului din plasa metalica.


Robineți cu bilă  sunt utliziați pentru: retele de apa, retele de termoficare, aer comprimat, aplicatii in agricultura și aplicatii industriale diverse.


Robinetele industriale tip fluture sunt unele dintre cele mai utilizate robinete in exploatarea de apa industriala, fie calda, fie rece, in distributia de apa industriala, apa potabila, distributia pentru fluidele petroliere sau pentru fluide ce contin particule solide. Acest tip de robinete nu au flansa, se instaleaza intre flansele conductelor. -corp din fonta GG25 - presiune maxima de lucru 16 bar - disc si tija din otel inox 304 - temperatura max. de lucru +130° Celsius


Robinetul cu obturator sferic sau robinetul cu flanșe
 este operat printr-o singura miscare de 90 de grade si foloseste un cep cilindric sau conic pentru a opri sau porni fluxul. In pozitia deschis, trecerea este aliniata cu intrarile si iesirile robinetului. Cand robinetul este inchis printr-o rotatie de 90 de grade, cepul inchide trecerea si astfel opreste fluxul. Robinetii cu obturator sferic sunt asemanatori in utilizare cu robinetii cu bila.

Livrarea se face în București în 48 de ore și oriunde în România în 72 de ore.

0722.679.839